Dubravica za vikend slavi Dan Općine

Općina Dubravica svoj dan slavi uz blagdan svete Ane. Tim povodom već po tradiciji organizira se trodnevna proslava, kojom Općina obilježava svoj dan

Općina Dubravica svoj dan slavi uz blagdan svete Ane. Tim povodom već po tradiciji organizira se trodnevna proslava, kojom Općina obilježava svoj dan. Sve će započeti u petak, kada će se održati svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj će načelnik Marin Štritof podnijeti izvještaj o tome što je napravljeno u prethodnih godinu, ali i najaviti neke od projekata koji će se realizirati u narednom vremenu.

Istog dana u predvečernjim satima na igralištu kod Osnovne škole održat će se malonogometni turnir sela i gostiju, dok subota donosi natjecanje u pripremi kotlovine, biciklijadu, biciklističku alku te zabavni program u kojem će mještane Dubravice i njihove goste zabavljati grupa Zemlja zrak i Rajko Suhodolčan.

-Došli su nam još jedni Dani općine. Vjerujem kako će proći u veselju i dobroj zabavi, jer program smo osmislili za sve naše generacije- rekao nam je načelnik Marin Štritof.

Završnica proslave je u nedjelju kada će u Župnoj crkvi Svete Ane u Rozgi biti služena sveta misa uz nezaobilazno proštenje, nakon čega u Vatrogasnom domu u Dubravici slijedi narodno veselje.

... Nazad